Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η βιο βασική υγεία είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με την ενσωμάτωση της Ε&Α, της παραγωγής και σε Guangzhou. Από το 2003. Το βιο κλειδί ιδρύθηκε από την επιχειρηματική ομάδα «χίλιου προγράμματος ταλέντων» και την υπερπόντια ανώτερη ομάδα μηχανικών ανάπτυξης εξοπλισμού αυτοματοποίησης.

 

Η ομάδα πυρήνων της επιχείρησης ήταν στον τομέα της έρευνας και του επιχειρηματικού πνεύματος IVD για περισσότερο από 10 έτη, και έχει κυριαρχήσει έναν πλούτο της μοριακής διαγνωστικής τεχνολογίας εφαρμογής POCT βιομηχανικής, της άνοσης τεχνολογίας ανίχνευσης SmartTRF, RT qPCR της τεχνολογίας ανίχνευσης νουκλεϊνικού οξέος και των ανεξάρτητων ικανοτήτων έρευνας και ανάπτυξης των οργάνων.

 

Έχει διάφορες ανεξάρτητες βασικές τεχνολογίες στους τομείς της εφαρμοσμένης μηχανικής αυτοματοποίησης, της κατασκευής μικροϋπολογιστής-ακρίβειας, του ανοσοφθορισμού, της ανίχνευσης νουκλεϊνικού οξέος και της αλληλοuχίας γονιδίων. Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει υποβάλει αίτηση για περισσότερα από 60 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και έχει αυτήν την περίοδο 17 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η επιχείρηση έχει δύο κέντρα Ε&Α για τα διαγνωστικά αντιδραστήρια και τα όργανα και τον εξοπλισμό, που συμπληρώνουν συνολικά περισσότερα από 500 τετραγωνικά μέτρα έχει καθιερώσει περισσότερα από 2.000 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων της κκπ και των εγκαταστάσεων παραγωγής εξοπλισμού έχει τη νέα άνοση τεχνολογία ανίχνευσης SmartTRF, τεχνολογία ανίχνευσης νουκλεϊνικού οξέος (POCT) και τρεις επιστημονικές υπηρεσίες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Βιο κλειδί

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5M-10M

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Guangzhou BioKey Healthy Technology Co.Ltd Πιστοποιήσεις